Historien om BrainDrops


Et nyt unikt kosttilskud udviklet af Elsass Fonden i samarbejde med Apotekernes Amba.

 

Elsass Fonden er en privat fond, som arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med cerebral parese og deres pårørende. Fonden blev stiftet i 1975 af Helene Elsass, der selv levede med cerebral parese - et handicap forårsaget af en hjerneskade, der typisk opstår i fostertilværelsen, under fødslen eller umiddelbart efter.

 

Næringsstoffer med betydning for hjernens funktion og udvikling

 

Meget forskning har peget på, at det kan have betydning for hjernens funktion og udvikling at supplere kosten med omega-3-fedtsyren DHA.

På baggrund af både internationale studier og egen forskning opstod der hos Elsass Fonden et ønske om et kosttilskud med DHA samt uridin, cholin og D-vitamin.

 

Vejen til produktet

 

Ønsket om at gøre et sådant kosttilskud til virkelighed fik Elsass Fonden til at kontakte Apotekernes A.m.b.a. med henblik på at etablere et samarbejde om udvikling, markedsføring og salg af kosttilskuddet på de danske apoteker. Samarbejdet har nu ført til et nyt, unikt kosttilskud, BrainDrops.

BrainDrops er oprindelig udviklet som en flydende olie med et højt indhold af omega-3-fedtsyren DHA, uridin, cholin og D-vitamin. BrainDrops fås nu også som kapsler.

I udgangspunktet er BrainDrops udviklet til personer med cerebral parese, men produktet er relevant for alle, der ønsker at supplere kosten med DHA, cholin, uridin og D-vitamin.

 

Har du CP - Læs om støtte via Elsass Fonden