Historien om Braindrops

Ideen til BrainDrops blev til i Elsass Fonden, som er en dansk privat fond. Med fokus på bl.a. vidensdeling om fysisk aktivitet og ernæring arbejder fonden for at skabe øget livskvalitet for børn, unge og voksne, der har brug for ekstra opmærksomhed på hjernens sundhed og udvikling. Da denne gruppe ofte har svært ved at få dækket behovet for specifikke, vigtige mikronæringsstoffer, opstod et ønske om et særligt kosttilskud. Et kosttilskud med DHA, uridin, cholin og D-vitamin.

 

Vejen til produktet
Elsass Fonden lod det ikke blive ved ønsket, men kontaktede Apotekernes A.m.b.a. med henblik på at etablere et samarbejde om udvikling, markedsføring og salg af et sådant kosttilskud på de danske apoteker. Et team blev samlet, samarbejdet kom i stand, og har nu ført til det ønskede kosttilskud.

BrainDrops, et nyt og unikt kosttilskud til hjernen
BrainDrops består af en unik kombination af D-vitamin, cholin, uridin og omega-3-fedtsyren docosahexaensyre (DHA). Under udviklingen af BrainDrops har der ikke kun været fokus på ingredienser. Det skal også være nemt at tage BrainDrops hver dag. Derfor fås BrainDrops både som olie med en let smag af citron og i små, bløde kapsler, der er lette at synke.

Energi til hjernen
Kosttilskuddet har vist sig at være interessant for mange mennesker. Vi vil alle gerne holde os fysisk og mentalt i gang så længe som muligt. Og vi ved, hvor vigtigt det er at spise varieret for at få de essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for at kroppen og hjernen kan fungere normalt. Som kroppens kontrolcenter skal hjernen stå model til meget, og hjernen alene bruger cirka 20% af al den næring, vi indtager. Det stiller krav til kosten, og for nogle kan det være relevant at supplere med kosttilskud.